De doua zile iarna si-a facut simtita prezenta la Piatra Neamt. Desi pana a cum nu s-a pus problema unor cantitati insemnate de precipitatii conducerea Primariei Piatra Neamt a decis ca inca din weekendul trecut sa scoata utilajele de deszapezire din garaje, mai ales pe timp de noapte pentru a evita eventualele necazuri cauzate de polei. Cetatenii municipiului Piatra Neamt au de acum inainte la dispozitie si un numar de telefon la care pot apela in cazul in care constata ca este necesara interventia utilajelor de deszapezire.

Dragos Chitic – Viceprimar Piatra Neamt

“Utilajele Publiserv au iesit deocamdata doar in cursul noptilor de vineri spre sambata si sambata spre duminica si am decis sa instituim si serviciul de permanenta. Va functiona un dispecerat in cadrul Publiserv, iar cetatenii pot apela la numarul 0748213100 in cazul in care au nevoie sau vor sa semnaleze existenta poleiului ori a zapezii in zonele in care locuiesc. Exista si stocurile necesare de materiale antiderapante si cu toate ca prognoza meteo spune ca in urmatoarea perioada nu vor fi precipitatii abundente dar temperaturile vor fi negative atat in timpul zilei cat si pe timpul noptii, se va interveni cu materiale antiderapante. Cu prioritate se va actiona in zona sensurilor giratorii, a podurilor si a drumurilor in panta, iar daca va fi nevoie se va interveni inclusiv pe strazile din cartiere si pe principalele artere de circulatie”

Temperaturile scazute din timpul ultimelor nopti au facut ca si adapotul de noapte din cartierul Speranta sa fie din ce in ce mai populat. In ultimele doua nopti in adapostul din Speranta, “gospodarit” de Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Piatra Neamt au sosit cate 13 – 15 persoane fara adapost.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.