Configuratia strazilor Petru Movila si Bistritei, din Piatra Neamt, se va schimba total, dupa constructia noului Mall. Conform legilor, reprezentantii societatii care administreaza cladirea gigant ce va gazdui unul dintre cele mai mari mall-uri din Moldova, trebuie sa construiasca, pe cheltuiala proprie, caile de acces necesare. Planul Urbanistic Zonal  necesar autorizatiei de construire a mall-ului din bd. Decebal a fost afisat pe situl oficial al Primariei Piatra Neamt si va ramane acolo timp de treizeci de zile dupa care, daca nu va suferi modificari, va fi supus aprobarii Consiliului Local Piatra Neamt. Infrastructura si caile de acces catre mall-ul administrat de NEPI a fost deja aprobata de Comisia Rutiera din cadrul Consiliului Local Piatra Neamt.

Dragos Chitic – Viceprimar Piatra Neamt

”In sedinta Comisiei Rutiere de marti, 25 noiembrie, a fost avizat favorabil acest Plan urbanistic Zonal, iar intrarea si iesirea din Bulevardul decebal si strada Bistritei se va face prin intermediul a doua sensuri giratorii ce se vor construi pe banii celor ce construiesc si administreaza acest complex comercial”

Lucrarile de demolare a imobilelor de pe terenul pe care se va ridica cea mai mare constructie din Piatra Neamt au fost finalizate, iar investitia apartine fondului sud-african de investitii NEPI. Compania New Europe Property Investments (NEPI) a achizitionat un teren de 7,4 ha in zona cartierului Precista din Piatra Neamt, pe care va construi un mall cu o suprafata inchiriabila de 29.000 mp. Terenul a fost cumparat cu 9,36 milioane euro de la fosta fabrica de prelucrare a lemnului Sil Foresta.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.