Actualizare: Vezi AICI Povestea fetiței care a pus pe jar un oraș întreg. De ce a stat o noapte în scara unui bloc. Drama prin care trec zeci de mii de copii români

Stirea initiala: Fata de 12 ani data disparuta ieri (25 octombrie), dupa ce nu s-a mai intors de la scoala, a fost gasita in aceasta dimineata (26 octombrie) in jurul orei 7, in scara unui bloc din Piatra- Neamt, a anuntat Politia Neamt. Ea a fost recunoscuta de o tanara care vazuse poza fetei in presa locala, aceasta anuntant imediat politia. Politia Neamt multumeste in mod special tinerei pentru spiritul civic, dar si celorlalti cetateni care au acordat sprijin pentru gasirea fetei.

Comunicat IPJ Neamt:

Astăzi, 26 octombrie a.c, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o tânără, de 29 de ani, cu privire la faptul că, în scara unui bloc din municipiul Piatra Neamț, a identificat minora MOLDOVEANU ANA MARIA, care a fost dată dispărută în seara precedentă și al cărei caz a fost mediatizat cu sprijinul mass-mediei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat minora dispărută.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, pe perioada dispariției, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În acest caz, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț.

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț mulțumește tinerei pentru spiritul civic de care a dat dovadă și cetățenilor pentru sprijinul acordat în activitățile investigative întreprinse de polițiști în vederea depistării minorei!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.