Actualizare- 29 iulie: Proiectul lui Carabelea a fost aprobat cu voturile USR- PNL

Stirea initiala: Primarul Andrei Carabelea a initiat un proiect de hotarare prin care cere marirea tarifului pentru deblocarea masinilor din parcarile cu plata din Piatra Neamt, administrate de Xdatasoft. Daca proiectul va fi adoptat in sedinta de CL de maine, pietrenii vor plati cu 20 de lei mai mult, in caz ca le este blocata roata. Tariful pentru deblocare va creste de la 30 de lei cat este in prezent, pana la 50 de lei, adica aproape dublu. Astfel, cei care nu reusesc sa ajunga la masina mai devreme de 3 ore dupa ce au platit parcarea, se pot trezi ca trebuie sa plateasca 50 de lei pentru a-si putea folosi din nou masina. Tariful creste cu 25% pentru fiecare zi in care masina stationeaza cu dispozitivul de blocare montat pe roata.

Proiectul lui Carabelea vine la cererea Xdatasoft si a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local de maine. Firma Xdatasoft este controlata de aceeasi persoana care controleaza si postul local de televiziune Exploziv TV, unde primarul este invitat foarte des, la emisiuni cu moderatori noncombat.

Parcarile din Piatra Neamt par sa fi devenit tinta baietilor destepti din preajma politicienilor locali. Conform vestea.net, dupa ce Parking va fi desiintat (demers inceput deja tot la initiativa lui Carabelea), parcarile de resedinta ar putea ajunge in administrarea unei firme private ”cu experienta in domeniu”. Scenariu în Afacerea „Parcări de reședință”! Dispare Parking din ecuație și apare o firmă privată… articolul integral din vestea.net, AICI

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.