Un barbat care cerea bani in numele unei Asociatii umanitare, a fost prin in flagrant de politistii locali din Piatra- Neamt. ”Un bărbat din comuna Alexandru cel Bun, care cerea bani în numele unei asociații umanitare, a fost depistat și identificat de polițiștii locali ai Biroului Ordine Publică 2 și Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț, vineri, 18.10.2019, în jurul orei 16.45, pe o stradă din în municipiul Piatra Neamț.

V.M.M., în vârstă de 53 de ani, a fost surprins în timp ce încasa o sumă de bani de la o femeie, pe strada Cuza Vodă, în numele Asociației ”Dați-mi o șansă”. Contactat, administratorul asociației umanitare a declarat că V.M.M. nu este angajat și nici colaborator ar respectivei entități, precizând de asemenea, că pe numele respectivului există deja o plângere depusă la Poliția Municipiului Piatra Neamț.

Bărbatului i s-a intocmit proces verbal de constatare a infracțiunii de înșelăciune în flagrant și a fost condus și predat  agenților de la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor și stabilirii măsurilor legale”, se arata intr-o informare a Politiei Locale Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.