Actualizare stire: Minora de 15 ani, dispărută la data de 14 februarie 2021, a fost găsită de polițiști.

La data de 16 februarie a.c., în baza activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost depistată minora de 15 de ani, în localitatea Bahna, care la data de 14 februarie a.c., a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției aceasta s-a aflat la o rudă pe raza localității Bahna și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman caută o minoră de 15 ani, care nu a revenit la Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman.

La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că,  minora LUPU SORINA MARIA, de 15 ani, a plecat în mod voluntar din Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde aceasta era instituţionalizată și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,48 m, greutate – 55 kilograme,  ochi negri, păr lung șaten, ondulat.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o haină de culoare grena, cu guler și cu glugă îmblănită, bluză de culoare neagră, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțată cu teniși negri.

Polițiștii au stabilit faptul că minora părăsește în mod frecvent Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, fără acordul personalului de supraveghere.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.