MAPN are nevoie de peste 1.600 de soldați gradați profesioniști. Una dintre condiții este să ai permis de conducere și cel puțin 10 clase. Sunt locuri disponibile și în Neamț.

Comunicat de presă- CMJ Neamț:

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară activități de recrutare pentru profesia militară, în vederea încadrării unor posturi de soldat-gradat profesionist în activitate, seria a III-a 2023.

Criteriile specifice de recrutare a candidaţilor pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti:

  1. a) să aibă vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
  2. b) să fie absolvenţi cel puţin ai primilor 2 ani de studiu din învățământul secundar superior (10 clase), în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
  3. c) să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autoritățile române – candidaţii care optează pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”;

Înscrierea candidaților:  01-24 noiembrie 2023.

Pentru această serie sunt disponibile 1650 de posturi, din care 3 sunt în județul Neamț.

Pe toată durata pregătirii în Centrele de instruire, se oferă gratuit şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile desfăşurate pe timpul pregătirii, oferă reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

ARMATA îţi oferă un loc de muncă, o carieră,  un venit sigur,  posibilitatea de afirmare şi de promovare pe criterii de performanţă, prestigiu social.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Neamţ, activitatea de recrutare se desfăşoară astfel:

– pentru cele 3 posturi din județul Neamț, de către unitatea militară beneficiară (U.M. 01407 Piatra Neamț);

– pentru posturi din alte județe, Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Neamţ, situat în Piatra Neamţ, strada Durăului nr. 9, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.00, marţi între orele 10.00-18.00.

Pentru informaţii suplimentare despre locuri și parcurgerea procesului de recrutare și selecție vă rugăm să ne contactați la telefoanele 0233213886, 0233213473 int. 117, 0732560973.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro sau paginile oficiale de Facebook, RecrutareMApN şi Centrul Militar Judeţean Neamţ.

I.C.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.