Actualizare stire, ora 2:00 (1 decembrie)- Potrivit unor ultime informatii furnizate de ISU Neamt, a fost făcută o reverificare a tuturor spațiilor după ce au fost închise pentru 5 minute toate spațiile de la subsol. Locul din care provenea aerul iritant este zona de sub casa scării. Acolo este zona cea mai joasă a clădirii in care după spusele locatarilor, a fost apa pentru câteva zile după o inundație ce a avut loc acum doua saptamani. Deci este posibil ca mirosul sa fi provenit de la apa statuta, insa aceasta informatie nu a fost deocamdata confirmata oficial.

Actualizare stire, ora 22:40- Colonelul Ciprian Mitrea, seful ISU Neamt a declarat pentru tvmneamt.ro ca desi scara blocului a fost ventilata, mirosul persista, iar pompierii incearca sa gaseasca sursa. Deocamdata nimeni nu-si poate explica nici a ce miroase nici de unde provine mirosul.

Stirea initiala: Alerta intr-un bloc de pe strada Nufarului (cartier Darmanesti) din Piatra- Neamt.

In jurul orei 21:45, un apel la 112 anunta ca intr-o scara de bloc se simte un miros ciudat.

Ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca sesizarea se confirma si ca se simte un miros intepator la parter si subsol.

Din primele informatii furnizate de ISU Neamt, a fost eliminata varianta ca mirosul ar proveni de la scapari de gaz metan, dupa ce s-au facut verificari cu detectoare.

La ora redactarii (22:30), pompierii verificau boxele de la subsol. Mirosul nu disparuse inca si mai ramasese de verificat o singura boxa. Se pare ca a fost exclusa si supozitia ca mirosul ar proveni de la un cadavru.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.