Este din nou alertă cu urși, după ce mai multe exemplare de urs au fost văzute pe câmp, între localitățile Mărgineni și Dochia. ”A fost semnalată prezența unor urși între localitățile Mărgineni și Dochia, pe câmp”, a transmis ISU Neamț la ora 9:45, fără să se precizeze numărul exact al animalelor văzute. Populația a fost avertizată prin Ro Alert.

Situația urșilor care ajung în comunități, pare să se agraveze tot mai mult, din moment ce astfel de animale sălbatice au ajuns din zona de munte, în zona de câmp a județului Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Este o mare isterie și o mare minciună, ce avem fraților cu aceste animale? Știți care e marea problema? Tot prosti are telefon și își bat joc de natura, poate confirma cineva această postare, și chiar daca e real, in loc sa ne bucuram că mai sunt după 35 de ani de braconaj intens de la revoluție ,noi ne speriem, nu sunt și ele ființe, dar oare nu fac isteria asta cei interesați de vânarea lor care au și abatoare și toaca vânat zilnic,la Roznov la un abator langa canalul Bistrița găsești nonstop produse din vânat, de unde atâta ura pe aceste animăluțe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.