Apaserv pare sa fi intrat sub zodia avariilor. Compania anunta ca un oras si o comuna raman din nou fara apa, cel putin 3 zile.

Anunt Apaserv: ApaServ anunță beneficiarii săi că, din cauza unei avarii la magistrala de aducțiune Preutești, se va furniza apă cu presiune redusă, putându-se ajunge la sistarea totală, începând cu data de 11.10.2019, ora 09:00, până luni, 14.10.2019, ora 12:00, în orașul Tg. Neamț și comuna Vînători-Neamț.

Facem apel către toţi utilizatorii să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.