Presedintele CJ Neamt îi raspunde prefectului George Lazar, dupa ce acesta l-a acuzat pe Arsene ca proiectul ”Spital Mobil Covid” ar fi de fapt un tun de 17 milioane de euro. Arsene spune este Postul Mare, de aceea îl iarta pe prefect, insa afirma ca reprezentantul guvernului in teritoriu este ”sarac cu duhul” si are sufletul gol fata de nemteni, pentru ca ar fi pus mai multe piedici eforturilor facute de CJ Neamt in lupta cu Covid 19. ”Suntem în Postul Mare. Să avem grijă de aproapele nostru! Să tolerăm! Să iertăm! Eu am să îl iert pe prefectul județului Neamț și nu am să mă gândesc nici la duhul lui sărac, nici la sufletul său gol față de nemțeni! Am să iert piedicile pe care le-a pus, să nu avem chiar de la începutul crizei sistem PCR la Spitalul Județean și niciun sprijin de la Guvern. Știți, el este reprezentantul Guvernului în teritoriu…

Dragi nemțeni, cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea echipamente, aparatură, teste, dezinfectanți, spital modular, grijă de cadrele medicale și tot ce va fi necesar pentru protejarea sănătății nemțenilor! Să avem credință și gânduri bune. Doamne ajută!”, spune Ionel Arsene.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. Tu să ierți????
  Cine ești tu să ierți?????
  Tu nu poți ierta, cum nici LEGEA nu o să te ierte……
  Toate la timpul lor….
  Prea ți-ai bătut joc de acest JUDEȚ…….
  Nu pot folosi cuvintele pe care am vrut să le folosesc citind acest articol….
  De ce?????
  Pentru că suntem în POSTUL MARE…..

 2. NU SUNT FAN PARTIDE si NICI PERSOANE AJUNSE PE FUNCTII (propulsati politic si mai putin tehnocratic).
  Un lucru ma mira acum. O fi avand el defectele si partile rele (presedintele CJN) dar poate ca acum a incercat sa faca ceva pentru oameni. De ce se opune (vorbim de reprezentantul PNL in judet) ba sa nu cumpere aparat de testare, ba sa nu se bage in asociere cu Iasi si Bacau la spitalul de campanie..? Daca face acum magarii financiare nu are decat sa sesizeze organele competente…dar nu sa se opuna si sa fie Gica contra la toate.
  Ma uitam zilele astea prin orasul nostru trist. Nu ai sa vezi un politai (militian) nici de la IPJ, nici de la Locala…nici armata…ce sa mai vorbim…. Unde se ascund astia cand pleaca in misiune?? Daca MAI asta nu isi face ordine in curtea lui….nu o sa fie nici in judet si nici in tara. Sa-i localizeze cu GPS-ul unde stau ascunsi. CE FACE IN ACEST SENS CONDUCEREA JUDETULUI (structura a MAI).
  PACAT ca nu pun la carma judetelor ARMATA. De politica si minciuni suntem satui. Nu le mai ajung ciolanele la toti si din Targu Neamt si din Roman. E proasta lumea din Piatra Neamt ca voteaza venetici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.