Un bărbat din Doljești, dispărut pe 17 aprilie, a fost găsit mort ieri, în râul Siret, la Tămășeni. ”La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că, în albia râului Siret, din extravilanul localității Tămășeni, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat în vârstă de 47 ani, din Doljești, a cărui dispariție a fost mediatizată la data de 20 aprilie a.c.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Roman, cu privire la faptul că, la data de 17 aprilie a.c., soțul ei ANTĂLUCA IULIAN, în vârstă de 47 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Doljești și nu a mai revenit.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.