Ionel Arsene, supranumit de adversarii politici ”baronul PSD de Neamt”, a decapitat ieri conducerea PSD Roman, intr-o sedinta de Cex PSD Neamt tinuta online, anunta vestea.net. Astfel, senatorul Dan Manoliu și deputatul Alexandru Rotaru au fost executați ieri de Cex-ul PSD Neamț de două ori: nu doar că nu mai sunt pe listele PSD pentru alegerile parlamentare ci au fost și demiși din funcțiile de președinte, respectiv președinte executiv, titreaza sursa citata.

In locul lor a fost numit actualul deputat Viorel Stan (candidat PSD la Camera Deputatilor pe loc neeligibil) pe functia de de presedinte si Oana Bulai (locul 2 pe lista pentru deputati) pe functia de presedinte executiv.

Potrivit vestea.net, miscarea de ieri a ”baronului” e cu bataie lunga, pentru ca dupa ce va fi deputat, Oana Bulai ar urma sa preia conducerea organizatiei PSD Roman.

Vestea.net mai scrie că ședința online de la Cex (Comitet Executiv) a fost una „pe repede înainte”, o analiză serioasă a rezultatelor electorale de la Roman riscând să evidențeeze că printre cauzele principale ale victoriei PNL în detrimentul PSD fiind strategia puerilă a lui Arsene care l-a impus pe Lucian Micu (ex-PNL, primar demis de prefect) drept candidat, candidatura lui Micu fiind respinsă apoi și de BEC, și de Judecătorie și Tribunal. Cu acest bâlci… citeste continuarea AICI- A fost decapitată conducerea PSD Roman! Jos Manoliu și Rotaru, sus Stan și Bulai!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.