Deputatul Razvan Cuc, candidatul PSD la primaria Piatra Neamt, a facut publice cele 4 mari proiecte pe care le are in programul electoral. ”Piatra-Neamț are nevoie de dezvoltare ca de aer! Are nevoie de proiecte și de bani. 20 de ani de administrație de dreapta au însemnat o gondolă care plimbă aer, o stradă spre nicăieri și cârpeli peste tot: de la străzi și trotuare, la locuri de joacă sau spații verzi”, sustine Razvan Cuc, fost ministrul al Transporturilor.

El explica si de ce a intrat in lupta pentru primarie, amintind ca are experienta in derularea si gestionarea marilor proiecte. ”Am intrat în competiția pentru primăria orașului cu bună-credință. Știu și pot să gestionez proiecte de amploare, cu bugete impresionante. Am demonstrat acest lucru și ca ministru al Transporturilor. Piatra-Neamț are nevoie de bani și investiții. Cred în muncă, nu în lamentări și acest lucru se vede deja în proiectele pe care le-am coordonat și care au avut și rezultate. Am pus umărul, alături de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, la îmbunătățirea infrastructurii județului”, mai spune candidatul PSD la primaria Piatra Neamt.

Cele 4 mari proiecte pentru dezvoltarea orasului, pe care Razvan Cuc ar vrea sa le implementeze cand va fi primar:

• Construcția unui Parc Industrial, care să creeze locuri de muncă și plus-valoare directă aici
• Construcția celui mai mare centru de tratament și SPA din Europa. Pe Cozla sunt izvoare de apă minerală care în perioada interbelică au adus orașului renumele de Perla Moldovei
• Construcția drumului expres Bacău-Piatra-Neamț. Legislația permite implicarea orașelor în astfel de proiecte
• Construcția unei centuri ocolitoare integrate în ansamblul dezvoltării orașului

Vreau să redevenim Perla Moldovei, să facem din Piatra-Neamț un etalon al orașelor noastre prin creșterea calității vieții pietrenilor. Să construim coerent prezentul și viitorul acestei comunități frumoase”, este mesajul lui Razvan Cuc cu care acesta ar vrea sa obtina voturile pietrenilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.