Dragos Chitic (PNL) primarul orasului Piatra- Neamt își intra serios in rolul de lider absolut al PNL Piatra Neamt si invita pe toti pietrenii la lansarea candidatilor PNL la Parlamentul European, care va avea loc joi, 9 mai la Sala Polivalenta. ”Lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare va pune Neamțul în primul rând!”, afirma Chitic intr-un comunicat de presa.

Municipiul Piatra Neamț găzduiește joi, 9 mai, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă, evenimentul de lansare al candidaților PNL la alegerile europarlamentare, din data de 26 mai.

La invitația președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, a echipei PNL Neamț vor veni să stea de vorbă cu nemțenii președintele PNL Ludovic Orban, candidații RareșBogdan, Mihai Țurcanu, Cristian Bușoi și alți lideri liberali din Moldova.

De”Ziua Europei” vom celebra apartenența noastră la Uniunea Europeană, apartenența PNL la cea mai mare familie politică europeană, PPE. Dezvoltarea municipiului Piatra Neamț, a Moldovei șia României este strâns legată de istoria și valorile PNL și politicile de accesare a fondurilor europene.

Îi invit pe toți pietrenii să ni se alăture joi la lansare, să se alăture singurului partid din România care are forța să învingă PSD. E momentul să punem Neamțul în primul rând! E momentul să punem România în primul rând!” se arata in comunicatul semnat de Dragos Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. E momentul sa punem Neamțul pe primul loc așa cum ai pus tu Piatra Neamțul !!! Du-te învârtindu-te cu PNL-ul tău cu tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.