Comunicat de presa, Consiliul Judetean Neamt:Trei firme interesate să asigure Spitalul mobil modular COVID-19

* ofertele au fost evaluate de către specialiști ai spitalelor subordonate Consiliului Județean Iași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai ADI Euronest

Trei firme, din țară și din străinătate, sunt interesate să asigure Spitalul mobil modular COVID-19, în care pacienții din județele Moldovei, infectați cu COVID-19, să fie tratați. Etapa depunerii ofertelor pentru achiziția Spitalului mobil modular COVID-19, care va fi instalat la Iași, s-a încheiat și urmează alegerea celei mai avantajoase oferte dintre trei oferte înregistrate.

Pentru proiectul Spitalului mobil modular COVID-19 se asigură finanțare de la Consiliul Județean Neamț și Consiliul Județean Iași, întreaga procedură derulându-se prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Euronest.

„Pentru asigurarea transparenței totale a procedurii de achiziție, vreau să le aduc la cunoștință tuturor celor interesați detaliile cu privire la ofertele depuse. Până la termenul limită al depunerii documentației pentru atribuirea contractului de achiziție a Spitalului mobil/modular pentru diagnosticarea, tratamentul și combaterea răspândirii COVID-19 la nivelul Regiunii Nord-Est, s-au depus mai multe oferte.

Una este din partea firmei Rhymer Infrastructures and Projects PVT. LTD, India, care a depus o ofertă financiară în valoare de 73.949.000 lei fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 0 lei. Termen de livrare ofertat este de 20 de zile, iar pentru instalare mai sunt necesare 7 zile.

Altă ofertă vine din partea firmei Koombo Prodsya SRL, Olt, România. Oferta financiară este de 68.320.398,65 lei fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 12.980.875,74 lei, cu același termen de livrare și instalare (transport – taxe – montaj – autorizații). Altă firmă interesată de proiect vine din Turcia, SDI Global LLC A.Ș., cu o ofertă financiară de 63.725.640,00 lei fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 0 lei. Opțional, se prezintă o lista de materiale sanitare pentru suma de 200.000 euro. Termenele de livrare și instalare sitn tot de 20, respectiv, 7 zile.

SC Pop Industry SRL, județul Olt a depus o ofertă financiară, care include prețul ofertat, termenul de livrare și termenul de instalare, care nu poate fi accesată, precizare cuprinsă în anexa nr. 1 la Procesul verbal publicat pe site-ul http://adieuronest.ro/.

Valoarea estimată a contractului este de 73.949.579,83 lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind cel mai bun preț raportat la calitate. Vor fi punctate special costul și termenul de livrare“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Comisia de evaluare este formată din specialiști ai spitalelor subordonate Consiliului Județean Iași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Euronest.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom realiza și acest proiect care va fi esențial în viața multora din cei 3,3 milioane de locuitori câți există în toate județele Moldovei! Vă doresc multă sănătate, sărbători cu gânduri bune și Domnul să ne aibă în pază! Am încredere că ne va păzi de toate relele“, a mai declarat președintele Ionel Arsene.

tvmneamt.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.