Presedintele interimar al Consiliului Judetean Neamt nu are consilier de presa sau imagine, dar a promis totala transparenta in ceea ce priveste activitatea institutiei pe care o conduce deocamdata. Constantin Iacoban, presedintele interimar al Consiliului Judetean Neamt si-a prezentat luni, intr-o conferinta de presa, echipa de consilieri. Doi dintre acestia sunt cei care l-au ajutat si l-au consiliat si pe fostul presedinte Culita Tarata. Constantin Iacoban si-a intregit echipa cu Iulian Jugan, fost director de cancelarie al prefectului Vlad Angheluta, cu Vasile Visan, consilier pe probleme juridice si cu Adriana Bazgan. Toti, impreuna cu vicepresedintii Emilia Arcan si Dan Manoliu au promis transparenta totala si rezolvarea unor probleme mai vechi cu care se confrunta legislativul nemtean. Mai mult, cei doi vicepresedinti, au primit atributii noi, iar acestia promit ca ”sarea si piperul” ce faceau deliciul presei in timpul sedintelor de CJ, vor disparea. Pentru ca sedintele CJ vor fi de acum inainte fara certuri si sicane.

Constantin Iacoban – Presedinte CJ Neamt

”Aceasta este echipa pentru perioada de interimat. S-au reasezat atributiile pentru vicepresedinti, si sper ca vom face treaba buna impreuna. Doamna vicepresedinte Arcan va coordona activitatea DGASPC, a scolilor speciale si a institutiilor de cultura si invatamant din coordonarea Consiliului Judetean Neamt. Domnul vicepresedinte Dan Manoliu se va ocupa de investitii, de societatile comerciale aflate in subordinea Consiliului Judetean”

Pe rand, fiecare consilier al noului presedinte si-a prezentat activitatea pe care a desfasurat-o, mai ales ca doi dintre acestia au fost si consilierii presedintelui Culita Tarata. Mihai Hanganu, consilier cu jumatate de norma al presedintelui interimar al CJ Neamt, a declarat ca activitatea pe care o va desfasura in continuare va fi in spiritul legii, in spiritul dispozitiilor presedintelui Consiliului Judetean si in spiritul hotararilor Consiliului Judetean. Și Irina Corduneanu, fost consilier al defunctului presedinte Culita Tarata, a ramas alaturi de presedintele interimar al CJ Neamt, Constantin Iacoban. Irina Corduneanu va monitoriza in continuare proiectul cu finantare europeana ”Extindere si reabilitatere retele de apa si apa uzata in judetul Neamt”, asa cum a facut-o si pana acum.  Restul consilierilor care completeaza echipa presedintelui Iacoban sunt Iulian Jugan, fost director de cancelarie al Prefectului Vlad Angheluta, Adriana Bazgan si Vasile Visan, consilier pe probleme juridice. Prezenti la conferinta de presa organizata special pentru prezentarea echipei de conducere a Consiliului Judetean Neamt cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean au tinut sa faca cateva precizari.

Emilia Arcan – Vicepresedinte CJ Neamt

”Asa cum a spus si domnul presedinte Iacoban, pe langa atributiile pe care le-am avut inainte, ce prevedeau controlul de ordin administrativ si a institutiilor de cultura si a Spitalului Judetean de Urgenta Neamt, am preluat tot ceea ce inseamna probleme de ordin social si institutiile care se ocupa de persoanele ce necesita ingrijire speciala. Sunt convinsa ca vom demonstra ca vom duce la indeplinire toate sarcinile pe care le avem”

Dan Manoliu – Vicepresedinte CJ Neamt

”Atributiile pe care le-am preluat sunt foarte importante, am preluat tot ceea ce inseamna societatile comerciale din coordonarea Consiliului Judetean. Știu ca la unele dintre acestea sunt probleme, vom cauta solutii, iar faptul ca pe partea de dezvoltare, domnul presedinte Iacoban mi-a lasat controlul, sper ca voi face fata”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.