Ministrul de externe, Teodor Melescanu (ALDE) care si-a demonstrat ”aptitudinile” cu varf si indesat in mai multe Guverne care s-au perindat pe la conducerea Romaniei, a inviat si se face ca-i pasa de cazul Cameliei Smicala si a copiilor sai, rapiti la propriu de autoritatile cu apucaturi naziste, din Finlanda.

Spunem ca a inviat, pentru ca acest caz este dezbatut si paradezbatut de mai bine de doi ani, iar Melescanu este ministru de aproape jumatate de an, timp in care nu numai ca nu s-a implicat in drama acestei famii sau a alteia, dar de cand e ministru, nu s-a mai auzit nimic de el, ca si cum n-ar mai exista.

Asadar, Melescanu se adreseaza deputatului PMP Doru Coliu raspunzandu-i acestuia la o interpelare facuta in Parlament. Documentul a fost facut public de deputatul Coliu si putem vedea in el, NIMIC. Adica Melescanu bate campii si spune ce face ONU in acest in caz. Deci Ministerul de Externe, intrebat fiind ce face pentru niste romani victime ale abuzurilor unui alt stat, explica ce face ONU si incheie intr-un limbaj nu de lemn ci de rumegus, cu niste formulari sterile, fara nici un continut (foto-jos).

Asta, in conditiile in care chiar ministrul Andreea Pastarnac a recunoscut ca daca ambasada Romaniei in Finlanda ar fi actionat de la inceputul scandalului, astazi, altfel ar fi stat lucrurile. (Vezi AICI!)

Reamintim ca nici pana la ora asta, parlamentarii din Neamt nu au miscat nici macar un deget pentru pietreanca Smicala, la fel ca si autoritatile locale, care refuza sa faca vreun demers, oricat de mic, pentru rezolvarea situatiei. Deputatul Doru Coliu este parlamentar de diaspora si este galatean.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.