O femeie bătută cu ranga în ajunul Crăciunului, a murit astăzi (30 decembrie) la un spital din Iași.

Conform martorilor (informatii încă neconfirmate oficial), totul s-a petrecut în seara de 24 decembrie, pe str. Fabricii din orașul Roman. Victima, Ursu Stela, în vârstă de aproximativ 40 de ani, avea un conflict mai vechi cu un tânăr (foto jos- Băițel Cornel, 25 de ani, vecin ușă în ușă cu victima), care avusese o relatie de concubinaj cu fiica femeii. Între cei doi (Băițel Cornel și fiica femeii), se consumaseră mai multe episoade violente, pe numele tânărului fiind emise mai multe ordine de protectie pe care le-a incălcat în mod repetat, însă niciodată nu a fost retinut.

Pe acest fond, in ziua fatidică, a izbucnit un conflict între mama fetei și tânărul în cauză, acesta lovind-o pe femeie cu o rangă în cap, până a lăsat-o în stare de inconștiență, aceasta fiind apoi transferata la un spital din Iași, unde a ajuns în comă de gradul 4, iar pe 30 decembrie a murit, informatia fiind confirmată de Politia Neamt.

Imediat după agresiune, tânărul a fost retinut de polițiști, apoi arestat preventiv pe 25 decembrie, de judecătorii de la Tribunalul Neamț, sub acuzația de tentativă de omor. După decesul femeii, cu siguranță încadrarea va fi ”omor calificat”.

Victima este descrisă ca o femeie linistită, care își câștiga existența cu greu, vânzând fier vechi. Avea probleme și cu soțul ei, care o  agresa și o amenința în permanență. La data faptelor, pe numele acestuia era emis un ordin de protecție.

I.C.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.