In ultimul timp, pe drumurile nationale din judetul Neamt, a fost vazuta foarte des o masina dotata cu sistem video pentru depistarea soferilor care nu platesc rovinieta. Astazi, masina respectiva, de la DRDP Iasi, sucursala CNAIR, care s-a chinuit vreo 10 ani sa repare podul de la Preluca, era plantata pe drumul national dintre Piatra Neamt si Targu- Neamt, intre Almas si Dobreni.

Ca o ironie a sortii si ca o culme e nesimtirii, soferii erau pânditi de langa un pod aflat in ruina, pe care DRDP Iasi a uitat sa-l mai repare de vreo 15 ani, si pe care a fost interzis accesul pietonilor, pentru ca nu mai are mult si se prabuseste.

Chiar si asa, anul trecut, DRDP Iasi a vopsit balustrada podului aflat in pragul prabusirii. Probabil ca administratorii drumului au ramas fara bani de vopsea, de aceea pandesc acum soferii care nu au platit taxa de drum. Ar prinde bine niste amenzi.

Imagini filmate in urma cu un an (2018). S-a vopsit balustrada, podul a ramas la fel si au mai ramas și pretentiile CNAIR, ca soferii sa plateasca taxă pentru a circula pe el.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.