Mesagerul de Neamt dezvaluie cu lux de amanunte cum a functionat ghilotina politica si cum au fost folosite doua institutii publice pentru a-l executa politic desigur, pe fostul vice al CJ Neamt, Laurentiu Dulama (PMP).

Jurnalistul Valentin Balanescu a descris in aceasta dimineata (video mai jos) traseul extrem de rapid al unei sesizari ANONIME care a stat la baza executiei politice, pentru a satisface dorinta cuiva, e lesne de inteles a cui.

In ordin cronologic, lucrurile au stat cam asa: pe 17 aprilie, un cetatean pe nume Gheorghe Ispas scoate de la Registrul Comertului un document cu date despre firma sotiei lui Dulama. Ispas a fost coleg de M10 (Monica Macovei) cu Adrian Nita pe vremea cand acesta era seful organizatiei Neamt a obscurului partid. Nita este nimeni altcineva, decat purtatorul de cuvant al prefecturesei Soroceanu, cea care nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar si purtator de cuvant al PSD Piatra- Neamt. A doua zi, pe 18 aprilie, la CJ Neamt ajunge o sesizare ANONIMA la care este atasat documentul lui Ispas. Pe 20 aprilie, CJ Neamt trimite un referat la Prefectura prin care aduce in atentia prefecturesei faptul ca Dulama apare intr-o ANONIMA ca fiind incompatibil. In aceeasi zi, Apaserv confirma printr-un document oficial ca firma sotiei lui Dulama are contract  de furnizare a apei potabile cu compania, deci Dulama este in incompatibilitate pentru ca Apserv este in subordinea CJ. Dupa alte cateva zile, prefectureasa Soroceanu emite ordin de prefect prin Dulama este scos din CJ Neamt.

De remarcat viteza extrema cu care s-au miscat lucrurile in urma unei ANONIME. Spre comparatie, prefectureasa a primit o reclamatie in urma cu peste doua luni, asumata cu nume si prenume de mai multi consilieri locali de la Poiana Teiului prin care i se aduceau la cunostinta fapte grave (in special falsuri in documente oficiale) care se petrec la primaria din comuna unde primarita este de la PSD. Nici acum nu au primit un raspuns desi acolo a fost trimisa si o echipa de control.

Pentru reimprospatarea memoriei, Adrian Nita este acelasi personaj care in noiembrie 2015 protesta de mama focului contra intregii clase politice, denunta blaturile politicenilor si condamna ceea ce se intampla acum in institutia in care a fost angajat pe proptele politice. Intr-o fotografie de mai jos, se poate vedea mesajul de pe tricoul lui Nita: ”Ei se lupta pentru functii. Pentru tine cine lupta?” Raspuns: Adrian Nita, desigur.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.