Drumul expres Piatra Neamt-Bacau prinde contur, anunta prefectul George Lazar, presedintele PNL Neamt, dupa o intalnire cu factori de decizie din CNAIR, cu primari din comunele pe teritoriile carora urmeaza sa fie construit drumul, cu reprezentanti din CJ Neamt si din IPJ Neamt. George Lazar afirma ca realizarea proiectului este o certitudine, existand sprijin de la Guvern in acest sens. ”Un proiect de aproximativ 400 de milioane de euro de care va beneficia direct judetul Neamt. Am organizat o noua intalnire pe aceasta tema cu reprezentantii CNAIR, cu primarii din comunele ce urmeaza sa fie tranzitate de acest drum, cu cei de la IPJ Neamt responsabili de siguranta rutiera si cu specialisti din cadrul aparatului Consiliului Judetean.S-a concluzionat varianta drumului expres pe tronsonul liniei albastre din proiect urmand ca in cursul lunii septembrie sa se depuna documentatiile pentru eliberarea certificatelor de urbanism.
Am avut in vedere impreuna cu specialistii si punctele de descarcare de pe drumul expres, pentru preluarea traficului greu care vine din zona Targu Neamt si respectiv Valea Muntelui, pentru a descongestiona traficul de pe actualul drum national.
Vesti bune in acest sens, pentru ca lucrurile s-au miscat cu celeritate si putem vorbi cu certitudine ca drumul expres Piatra Neamt-Bacau va fi realizat in urmatorii ani.
Apreciez si multumesc Premierului Romaniei Florin Cîţu si Guvernului pentru sustinerea acestui proiect de mare anvergura pentru judetul Neamt”, transmite prefectul George Lazar.
I.C.
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. mai intrebati-i si pe soferii care folosesc zilnic aceste drumuri, o sa aveti surpriza sa aflati ca acest drum expres trebuie sa iasa undeva la mijlocul distantei dintre Roman si Bacau, astfel se va putea merge pe el si catre Iasi; nu exista doar Bucurestiul in tara asta; pe unde merge salvarea cu cazurile grave: la Bucuresti sau la Iasi? mai nou Bucurestiul a trimis cazuri la Iasi; deci, mai ginditi-va inca o data, nu strica!

  2. Din pacate suntem la stadiul de gradinita. Atentie copii! Astazi vom desena un contur de autostrada folosind carioca. Si noi ce ar trebui sa facem? Sa i votam o mie de mandate pana ce conturul de carioca devine contur de asfalt? Ar fi bine intai sa faca ceva si sa ne arate ce au facut. Deocamdata avem guvernarea lui Mos Craciun: daca sunteti cuminti si ascultatori poate va aduce mosul un drum nou. Sau poate e chiar o scrisoare a lor catre Mosul, in care au desenat ce isi doresc. Atatea planuri, studii si avize pt 50km? Altii faceau drumul rapid si faceau hartiile dupa.

  3. Chiar credeti toate fantasmagoriile aruncate de cei de la guvernare. Ei nu sunt in stare sa termine lucrarea de la Bicaz-Poiana Largului, investitie deosebit de importanta pentru tot judetul, care se deterioreaza pe zi ce trece, din cauza cafturilor politica si promit acuma Luna de pe cer. Pur si simplu ne sfideaza bunul simt si inteligenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.