Asa dupa cum informam ieri, Iulian Filip, seful tineretului social democrat Zanesti, care este si fiul primarului din comuna Zanesti judetul Neamt, a rupt cu bataia un consatean in varsta de 59 de ani, dupa ca l-a pus la pamant cu doua picioare in cap.

11830733_410486105801438_96259082_n

Stiind ca agresorul are o functie in PSD, am cerut un punct de vedere lui Alexandru Rotaru, seful tinerilor PSD din judetul Neamt. La ultima conferinta a organizatiei TSD- Neamt, Rotaru a spus ca organizatia condusa de el este mandra de membrii sai si este convins ca ei vor da dovada ca Romania ramane pe mainile unei generatii care va demonstra clar, ca este apta sa preia fraiele tarii la un moment dat. Prin urmare, ne asteptam ca pozitia lui, sa fie una care condamna ferm asemenea gesturi si va spune ca elementele de asemenea factura nu au ce cauta intr-un partid democratic. Asteptarile ne-au fost inselate. Iata raspunsul:

“Nu știu ce s-a întâmplat și nici nu ma interesează. Tsd Neamț nu are nici o legătură cu evenimentele întâmplate acolo. Atât eu cat și colegii mei de la organizația de tineret nu suntem responsabili cu felul în care se manifesta anumiti colegi în timpul liber. Așadar, dacă este adevărat cei implicați în acest incident sa fie trași la răspundere conform legii”, ne-a scris Rotaru.

Ca orice politician care se respecta, suntem siguri ca seful TSD- Zanesti are aspiratii mai mari decat o functie la nivel de comuna. Asa ca, de ce nu, poate-l vom vedea in postura de Rambo, din pozitia de primar, prefect, ori chiar ministru. Mai ales, daca ne gandim ca aschia nu sare departe de trunchi. Dar despre trunchi, vom scrie mai pe indelete zilele urmatoare, dupa ce terminam cu aschia. Pana atunci, recomandam lui Alexandru Rotaru sa faca la TSD- Neamt, un departament de karate pentru timpul liber al membrilor, unde sa se adune toti cei amatori de asa ceva, poate vor fi mai putine victime nevinovate.

In zilele urmatoare, vom reveni cu declaratii ale martorilor agresiunii, dar si cu un istoric al “nazbatiilor” primarului din Zanesti.

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.