tmneamt.ro a intrat in posesia uneia dintre schitele sensului giratoriu care urmeaza sa fie construit in intersectia din fata garii municipiului Piatra- Neamt.

Dupa cum aminteam in articolul GIRATORIU ÎN INTERSECȚIA DE LA GARĂ PENTRU DOUĂ NOI SUPERMARKET-URI ȘI UN CARTIER REZIDENȚIAL, construirea unui sens giratoriu in intersectia respectiva se impune ca urmare a faptului ca pe locul fostei fabrici de prelucrare a lemnului, SIL Bistrita, va fi construit un complex comercial si un cartier rezidential.

Dupa cum se poate vedea pe schita, giratoriul este foarte asemanator cu cel de la mall-ul NEPI din Precista. Va avea patru scuar-uri de preselectie pentru fiecare intrare in ntersectie si este de dimensiuni destul de mari. Parcarea din fata bisericii va disparea, iar dinspre bd-ul Republicii va fi facuta o intrare in complex. Din cate am aflat noi, se cauta o solutie pentru ca din complexul comercial sa se poata iesi si inspre biserica lipoveneasca din cartierul Precista. Deocamdata nu exista un termen la care vor incepe lucrarile pentru ca mai sunt de lamurit unele aspecte tehnice.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Boschetarii astia din primarie circula prin oras, vad craterele de pe strazi, sunt cumva retardati??? Bai, bolnavilor la cap terminati strazile de asfaltat inclusiv varianta si dupa ai faceti giratorii, nebunilor. Ne capiati si venim peste voi praduitorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.