Alexandru Cumpanasu, candidatul la presedintia Romaniei care a pornit cu stangul in demersul sau politic dupa ce a fost acuzat ca s-a cățărat pe nenorocirea de la Caracal pentru a castiga capital electoral, risca sa cada si mai mult in penibil. Acesta a mai facut cel putin doua gafe majore, ambele cu radacini in judetul Neamt.

Cumpanasu l-a reciclat pe nemteanul Norocel Harabagiu, infractor dovedit, condamnat de doua ori cu executare pentru șantaj și pentru inselaciune, pe care l-a integrat in echipa de campanie cu rol de consilier de imagine. Pe unde a trecut Harabagiu ca piarist, a ramas in urma praf si pulbere. Oameni si partide intregi s-au ales cu imaginea țăndări dupa ce fostul șofer de la prefectura Neamt a oferit asa-zisă consultanta. Vezi scandalul Firea-Halep-PSD!

Harabagiu și Cumpănașu, la lansarea candidaturii

Coincidenta sau nu, odata cu aterizarea lui Harabagiu in poala lui Cumpanasu, candidatul la presedintie a comis una dintre mai grave greseli pe care le poate face un politician. A pagiat (furat) cu nerusinare logo-ul de campanie de la un nemtean. Este vorba despre Andrei Carabelea, care s-a trezit cu sigla lui de campanie de la alegerile parlamentare din 2016, pe afisele lui Cumpanasu. Cum initialele numelor si prenumelor celor doi coincid (Andrei Carabelea/Alexandru Cumpanasu), nu a fost nevoie decat de schimbarea culorii la una dintre litere.

Logo Andrei Carabelea- anul 2016:

Logo Alexandru Cumpanasu- anul 2019:

Evident ca nemteanul Andrei Carabelea a observat plagiatul si i-a transmis lui Cumpanasu ca daca tot i-a furat munca, putea sa-l contacteze si îi dadea proiectul original, pentru ca logo-ul sa aiba o calitate mai buna. ”Alexandru Cumpanasu, dacă tot vrei să o folosești, pot să te ajut cu o rezoluție mai bună a siglei. Dacă nu te descurci cu cropul, poate îți trimit chiar vectorial”, spune Carabelea pe contul lui de facebook.

Cu Harabagiu sfetnic si cu un logo de campanie furat, Alexandru Cumpanasu are toate sansele sa ramana in amintirea romanilor drept cel mai penibil candidat la presedintie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.