Deputatul PSD de Neamt, Ciprian Șerban, sare la gâtul coelgilor de coaliție din PNL, despre care sustine că trebuie să dea niște explicații. ”Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor.
De ce au trecut în PNRR închiderea termocentralelor dacă nu le-a cerut nimeni?
De ce au liberalizat piața energiei fără să pună nimic în loc?
De ce au aprobat achiziția de vaccinuri de 1 miliard de euro?
De ce nu au prins irigațiile în PNRR?!
Sunt multe lucruri care trebuie explicate. La fel cum trebuie să explice de ce vor ca o pensie de 1800 de lei să crească cu 270 de lei, iar o pensie de 18.000 de lei să crească cu 2700 de lei, adică de 10 ori mai mult.
Oare nu ar trebui ca în vremuri de criză să îi ajutăm mai mult pe cei cu venituri mai mici și mai puțin pe cei care nu au nici grija facturilor, nici a frigului și nici a prețurilor mari?!”, transmite pe facebook, deputatul originar din Roznov.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Și atunci mă întreb Domn Ciprian Șerban, de ce ați făcut alianță cu ei că doar stiiati ce e scris in pnrr. Știați că sunt bani foarte multi in Anghel Saligny și ați vrut să nu rămâneți pe dinafară. Ce spuneți e perfect adevarat, dar oare va doare sufletul Asa de tare de pensionari sau ați intrat în campanie electorală. Oricum o să pierdeți că v-ați bătut joc de populația României, nu mai tine Domn Ciprian trebuie sa va orientați la alt Geob

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.