Mesajul lui Dragos Chitic, la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale: Campania electorală este pe final. Duminică ne vom alege viitorul orașului, vom alege persoana și echipa potrivite pentru Primaria Piatra Neamț. Sunt încrezător că vom continua împreună, pietrenii știu să-și aleagă primarul și echipa care va conduce orașul în următorii patru ani.
Unii dintre contracandidați și echipele lor au ales un comportament josnic dar şi-au pătat obrazul uitând că pietrenii au sancţionat de fiecare dată şi vor sancţiona şi pe 27 septembrie neruşinarea celor care au apelat la un astfel de discurs. E treaba lor.
Eu, alături de echipa PMP, am ales să nu ne coborâm în mocirlă şi să nu răspundem mizeriilor. Noi am ales să fim într-un dialog continuu, civilizat și constructiv, cu cetațenii orașului, să rămânem în mijlocul oamenilor, aşa cum am fost şi în cei patru ani de mandat. Acolo este locul nostru, în mijlocul pietrenilor, ascultându-le problemele şi oferindu-le soluţiile corecte pentru rezolvare.
Împreună cu pietrenii am pornit pe drumul european pe care suntem în prezent, tot împreună cu pietrenii pornim pe drumul pe care oraşul nostru va deveni unul de 10+. Împreună cu pietrenii am găsit soluţii pentru a însănătoşi bugetul local, care, la preluarea mandatului, era grevat de datorii istorice uriaşe, împreună cu pietrenii am identificat şi depus proiecte pentru a atrage fonduri europene, iar, în prezent cele 26 de proiecte în valoare de peste 53 de milioane de euro sunt în diferite faze de implementare. Roadele le vom culege tot împreuna în anii următori. Nu în ultimul rând, împreună cu pietrenii am gândit proiectele majore pentru exerciţiul financiar european următor.
Acestea, dar şi multe altele, sunt motivele pentru care sunt convins că pietrenii îşi doresc să continuăm împreună. Vă mulțumesc pentru susținere și vă invit să mergeți duminică la vot.
Primar Dragoş Chitic şi echipa PMP pentru Consiliul Local Piatra Neamţ, poziţia 3 pe buletinele de vot, reprezintă cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea municipiului Piatra Neamț. După 27 septembrie vom continua tot împreună să construim un oraş european de 10+. Reușim împreună! Cu respect, Dragoș Chitic
tvmneamt.ro
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.