Actualizare 4 august: Vezi AICI cum si unde a fost prins 

Actualizare stire ora 17: Evadatul a fost prins

Stirea initiala: Barbatul care a evadat in aceasta dimineata din Penitenciarul Poarta Alba este din comuna Borca, jud. Neamt (contrar primelor informatii care aratau ca este din Piatra Neamt) si in vara anului 2000 a ucis cu sange rece un copil de doar 9 ani, pentru a se razbuna pe mama acestuia. (Vezi AICI stirea initiala!)

Unul dintre politistii care au participat la ancheta de la acea vreme a declarat pentru tvmneamt.ro ca Valentin Perdeicu l-a ucis pe baiat pentru a se razbuna  pe mama acestuia cu care avea o relatie extraconjugala. Aceasta a vrut sa rupa relatia cu Perdeicu, moment in care criminalul a hotarat sa se razbune. L-a pandit pe baiatul femeii care era pe marginea paraului Sabasa din Borca si l-a bagat cu capul in apa, tinandu-l asa pana ce micutul si-a dat sufletul.

Dupa crima a abandonat cadavrul in apa, vrand sa induca in eroare si sa se creada ca a fost un inec. Politistii sositi la fata locului si-au dat seama ca nu este o moarte accidentala si in scurt timp (2 ore) la-u identificat pe Valentin Perdeicu, ca principal suspect. Cand l-au gasit, acesta isi facuse bagajele si se pregatea sa fuga, spune politistul care l-a retinut pe criminal.

Perdeicu executase 17 ani din pedeapsa de 20 si mai avea cateva luni pana sa iasa din penitenciar.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.