Valentin Perdeicu, cel care ispasea o condamnare de 20 de ani pentru uciderea cu sadism a unui copil de doar noua ani la Borca, judetul Neamt (Vezi detalii despre crima AICI), a fost prins ieri la ora 16, la Tisita in judetul Vrancea, intre Focsani si Adjud, a declarat pentru tvmneamt.ro, sbcms. TOADER BOGDAN OCTAVIAN, purtator de cuvant IPJ Vrancea.

Criminalul ajunsese pana la Tisita cu o masina de ocazie. Deocamdata nu este foarte clar de unde se urcase in masina, insa se presupune ca mai schimbase cel putin o data mijlocul de transport. Soferul masinii avea alta directie decat judetul Neamt, asa ca evadatul a cerut sa-l lase la Tisita pe drumul european E85, intr-o intersectie cu drumul spre Tecuci. El s-a pozitionat pe directia judetul Neamt si facea semn altor soferi sa-l ia la ocazie. Un echipaj de politie rutiera aflat in patrulare, l-a recunoscut si a procedat la retinerea evadatului. Acesta nu a opus niciun fel de rezistenta in momentul incatusarii si a fost dus in arestul IPJ Vrancea, unde se afla si la aceasta ora.

Deocamdata nu exista o informatie oficiala in acest sens, insa dupa toate probabilitatile, criminalul se indrepta spre locul de bastina, respectiv comuna Borca, judetul Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.