O delegatie ALDE Neamt participa astazi la lucrarile congresului partidului, care au loc la Chiajna, langa Bucuresti. Liberal democratii își vor alege astazi conducerea de la centru si vor vota si programul politic al partidului, pentru urmatoarea perioada. ”Partidul Alianța Liberalilor și Democraților –ALDE organizează în acest weekend Congresul pe 2022, cea mai importantă adunare a membrilor din acest an.

Ieri, 21 octombrie a.c., au avut loc, în format online, lucrările Congresului Extraordinar al Alianței Liberalilor și Democraților în cadrul căruia au fost adoptate o serie de modificări și completări ale Statutul ALDE.

În cursul zilei de astăzi, 22 octombrie, de la orele 13:00, vor avea loc lucrările Congresului Ordinar ALDE, ce se vor desfășura în Sala Sporturilor Concordia Chiajna, str. Drumul Gării 1-3, oraș Chiajna, jud. Ilfov.

Cu acest prilej se vor vota în cadrul Congresului Ordinar al ALDE noua conducere a partidului și programul politic”, se arata intr-un comunicat ALDE.

Delegația ALDE Neamț

 

Vezi si

ALDE Neamț își reglează tirul pe direcție naționalistă. Ion Asaftei: ”Tendințe tot mai evidente de trădare a interesului național”

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.