Polițiștii au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de violenţă în familie, ameninţare, furt, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

La data de 18 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați despre faptul că o femeie de 32 de ani, a fost victima unei agresiuni fizice.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 18 iulie a.c., în timp ce o femeie de 32 de ani, din Tarcău, se afla în incinta unui local public din Pângărați, concubinul acesteia, un bărbat de 35 de ani, ar fi provocat scandal și i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, tulburând ordinea și liniștea publică. Totodată, bărbatul din Tarcău ar fi lovit cu pumnii în zona feței atât pe concubina sa cât și pe un bărbat de 31 de ani, din Pângărați.  Din extinderea cercetărilor a reieșit că, la data de 17 iulie a.c., acesta i-ar fi sustras concubinei sale, telefonul mobil.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie, ameninţare, furt, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.