Prefectul George Lazar anunta ca Guvernul Cîțu a lansat Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, cu un buget de 50 de miliarde de lei, bani care vor fi alocati primariilor pentru investitii in infrastructura rutiera, canalizare si apa. ”Am participat pret de doua zile, impreuna cu dl Senator Eugen Tapu-Nazare la intalniri de lucru in cadrul Guvernului Romaniei cu dl Premier Florin Cîţu ,pentru a discuta problemele stringente cu care se confrunta autoritatile publice locale din Neamt cat si planul de investitii aferent judetului nostru.
Astazi in sedinta de Guvern Premierul Florin Cîţu a lansat Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, un program de investiţii pentru autoritățile locale prin care vom putea să implementăm asfaltare de drumuri, canalizare și apă.
Acest program va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minim șase ani de zile.
In mod clar, investitiile necesare pentru comunitati continua si cu acest nou program care va finanta proiectele primariilor pentru asfaltare drumuri si retele de apa si canalizare”, spune prefectul George Lazar.
Premierul Florin Cîțu a declarat ca prin acest Program se vor face investitii importante in infrastructura, in acest mandat: ”Este inadmisibil ca astăzi, în 2021, să nu avem drumuri asfaltate în toate localitățile, să nu avem canalizare sau apă. Sunt lucruri de bază pe care trebuia să le facem sau puteam să le avem până acum făcute. Ele trebuiau făcute acum 10, 20 de ani de zile. Le vom face în acest mandat!
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.