Un incendiu in urma caruia au rezultat pagube materiale importante, s-a produs noaptea trecuta la fabrica Cersanit (producator de materiale de constructie si obiecte de uz sanitar). ”Prin apel la 112, în jurul 00:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o hală de producție a unui operator economic din municipiul Roman.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la uscătoare de produse ceramice dintr-o hală de producție, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.
Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă trei autospeciale de stingere, dintre care una de la Detașamentul Piatra Neamț.

Personalul aflat pe locul de muncă s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars 80 de cărucioare pentru transportul produselor ceramice, suporți din poliuretan, mai multe rafturi confecționate din lemn,  instalații și cablaje electrice.

Efectul termic cauzat de defectarea aparaturii de măsură și control din interiorul unui uscător a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.