Ipocrizia politicienilor in general, surprinde pe zi ce trece. Este valabil si la nivel national, dar mai ales la nivel local, unde politicienii par sa traiasca efectiv pe alta lume decat cetatenii de rand, oamenii carora au ajuns din nou acum sa le ceara votul.

La capitolul ”ipocrizie”, un loc aparte îl ocupa PMP Piatra Neamt. Oamenii lui Basescu ascunsi dupa mărul verde (pare-se ca si un pic otravit), umblă lelea prin oras de vreo luna de zile, apoi se lauda pe sfantul facebook cu poze si cu ideile lor despre cum ar trebui sa fie treaba in Piatra Neamt si ce le lipseste pietrenilor ca ”Sa traiti bine” și in urmatorii 4 ani. Pentru cei care inca nu s-au prins, PeMePiștii sunt in campanie electorala pentru alegerile locale din luna iunie. Problemele identificate de ei sunt cam aceleasi care erau si in urma cu 4 ani si in urma cu 8 ani si in urma cu 12 ani, adica vesnicele lipsuri cu care se confrunta orasul Piatra Neamt: curatenie, locuri de parcare, spatii de joaca pentru copii, infrastructura rutiera decenta, locuri de munca, etc.

PDL-istii travestiti in PeMePisti o fac insa pe prostii si cred ca lumea a uitat ca din anul 2004 pana prin 2016 au controlat intreaga Romanie. Ca au controlat-o si prin buzunare este alta poveste. La Piatra Neamt au avut ani de zile primar (si inca mai au), majoritate in Consiliul Local, au avut si presedinte de Consiliu Judetean, au avut cam tot ce-i trebuie unui partid sa faca viata mai buna pentru oameni.

La nivel local, în ultimii patru ani, camuflati în măr verde, PMP-istii au fost si inca mai sunt la butoanele orasului si judetului. Ei au o majoritate in Consiliul Local Piatra Neamt alaturi de PNL, au un viceprimar, au doi directori de firme platiti bine din banii pietrenilor (Salubritas si Parking, unul se ocupa cu curatenia, altul cu locurile de parcare), au consilieri judeteni, au si un vicepresedinte de Consiliul Judetean si pare-se ca mai urmeaza sa aiba si un subprefect. Deci oamenii lui Basescu au la indemana toate parghiile necesare sa rezolve problemele orasului Piatra Neamt. De ce bocesc ei acum de mama focului pe umerii pietrenilor? Pentru ca sunt prea ipocriti si pentru ca mai vor niste functii pentru inca 4 ani.

Sloganul lor este ”Hai sa facem din Piatra Neamț un oraș de 10+”. Deci pana acum a fost de 10 si-i mai trebuia un plus? Pe sistemul lor de notare, în iunie ar trebui să rămână repetenți.

Ionut CORFU (sursa foto: facebook- PMP Neamt)

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Niste boschetari deghizati! Iar ala de la Parking ii intrece de destept ce e! Bai, politicienii incompetenti ai lui peste, sa va bagati marul in cur!

  2. În țările civilizate, un tablou de campanie are pe lângă figurile celor care candidează și meseria candidatului și, dacă e cazul, funcția politică anterioară. La noi, nu. La noi trebuie să ai gura mare, să știi să minți cu nerușinare, să rânjești din poze și să ocupi un loc cald de unde să poți sifona banii fraierilor încă 4 ani.
    Acestea fiind spuse, n-ar fi rău dacă presa ar publica informațiile care lipsesc din tabloul electoral. Măcar să nu votăm ca orbii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.