Cu doua luni inainte de venirea inghetului incep lucrarile pe drumurile judetene. Conducerea Consiliului Judetean Neamt spune ca intarzierea acestor lucrari a depins de alocarea fondurilor, dar in acelasi timp se spera la vreme buna, macar pana la jumatatea lunii noiembrie pentru a se putea recupera din ceea ce nu s-a facut o vara intreaga.

Dan Manoliu – Vicepresedinte CJ Neamt
“Cum au fost alocati banii s-a trecut la treaba, nu a depins de noi ci de lipsa banilor. Se va lucra pana spre sfarsitul lunii noiembrie, iar noi speram ca vremea sa tina cu noi. Se vor desfasura lucrari pe drumurile judetene atat in privinta investitiilor cat si a reparatiilor. In paralel, se lucreaza la intocmirea caietului de sarcini in vederea deschiderii licitatiei pentru incheierea contractului de deszapezire pentru perioada 1 ianuarie 2015 – 1 ianuarie 2016. Pana la derularea definitiva a procedurilor privind licitatia pentru incheierea respectivului contract cu o firma sau cu o asociere de firma care va deszapezi drumurile judetene, deszapezirea va fi asigurata in baza contractului de anul trecut, contract valabile pana pe data de 1 ianuarie 2015”

In acelasi context, Dan Manoliu a mai adaugat ca exista stocurile de materiale antiderapante necesare daca in acest sezon va ninge mai repede decat anul trecut, iar utilajele folosite pentru deszapezire au fost reparate si li s-a facut revizia tehnica.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.