Liberalii nemțeni au pus mână de la mână și au făcut-o pe Moș Crăciun pentru 35 de copii din familii defavorizate, de la fundația Pacea din Roman. Cu darurile la cei mici, a ajuns George Lazăr, președintele PNL Neamț. ”Aşa încheiem această săptămână în care, alături de colegii mei liberali, am încercat să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă în sufletul copiilor cu mai puține posibilități din județul Neamț.
Pentru că Moşul nu uită pe nimeni, am ajuns cu daruri şi la copiii de la fundația Pacea, care ne-au primit bucuroşi, cu colinde şi urări tradiționale româneşti.
Sunt copii isteți şi cuminți, cu care am stat de vorbă şi ne-am jucat şi la care vom reveni, cu siguranță.
Este o perioadă frumoasă a anului, cu atât mai mult pentru cei mici, o perioadă a darurilor, a bunătății şi căldurii sufleteşti. Din ce avem, să dăm mai departe, să împărțim bucurie şi lumină, în prag de sărbători.
Şi pentru că Moşul e bătrân şi drumul e lung, eu şi colegii mei îl sprijinim şi ne asigurăm că cei mici, copiii din județul Neamț cu o situație financiară şi socială specială, vor primi daruri şi un strop de speranță”, spune George Lazăr.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.