“În această dimineată a încetat din viată fratele meu, notarul Daniel Harbuz, la vârsta de 46 de ani. A fost parte a sufletului meu, iar plecarea lui, atât de bruscă, la Dumnezeu mi-a răpit ocazia de a-i spune cât de mult l-am iubit. Am învătat astfel că fiecare zi merită trăită ca si cum ar fi ultima. Fiindcă într-o zi chiar asa va fi.
Pentru toti cei care l-au iubit și doresc să-și ia rămas bun, sicriul va fi depus joi, 10 martie, la capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Precista, începând cu ora 11:00, iar slujba de înmormantare va avea loc vineri, 11 martie, începând cu ora 12:00.
Dumnezeu să-l aibă-n pază!”

Acesta este mesajul sfasietor al lui Liviu Harbuz, dupa moartea fulgeratoare a fratelui sau, care a trecut la cele vesnice in dimineata zilei de 8 martie, 2016( VEZI STIREA AICI!) La mesaj a fost atasata si o poza cu cei doi frati. Daniel si Liviu Harbuz.

harbuz si fratele

 

Anuntam pe toti ce care vor sa transmita mesaje de condoleante, ca o pot face in mod absolut gratuit, prin intermediul site-ului nostru. Toti cei care doresc, ne pot contacta.

negru-imagine-neagra

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.