Politistii locali din Piatra- Neamt au depistat inca un afacerist cu dezmembrari auto care depozita deseurile pe malul Bistritei, in acelasi loc in care cu cateva zile in urma, un alt barbat depozitase peste o tona de deseuri provenite tot din dezmembrari auto. ”Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului – Poliția Locală Piatra Neamț au continuat acțiunile pe linia identificării și sancționării persoanelor care depozitează ilegal deșeuri. În cursul zilei de 03.04.2019 au fost găsite  1,1 tone de reziduuri din plastic și sticlă, provenite din dezmembrarea autovehiculelor,  aruncate tot pe malul râului Bistrița, în cartierul Vânători.

În urma verificărilor a fost identificat R.B.C, de 32 de ani,  din Piatra Neamț, care a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1000 de lei. Contravenientul a igienizat zona și a transportat deșeurile la un depozit autorizat”, se arata intr-o informare a Politiei Locale Piatra Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pe rromii care aruncă gunoaie pe albia Cuejdiului în Piatra Neamț nu-i vede nimeni? Cei care locuiesc în casele mari și frumoase cu ieșire la Cuejdi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.