Un accident rutier in care a fost implicata o masina de politie a avut loc astazi la Dragomiresti, judetul Neamt.

Loganul politiei s-a tamponat cu un autoturism Skoda Fabia. Potrivit unor surse, la volanul Skodei se afla o educatoare.

Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt a confirmat informatiile si a declarat ca a fost vorba doar de o tamponare fara victime, iar vinovata de producerea accidentului ar fi soferita Skodei, care iesind de pe un drum secundar nu a acordat prioritate de trecere masinii de politie

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. În primul rând nu este educatoare. În al doilea rând pe acolo se circulă cu o viteză foarte mare ( masina poliției, tiruri, masini mici), iar acea intersecție este foarte periculoasa. Numai un sinucigas nu ar acorda prioritate. Dar nimeni nu ia masuri ca in aceasta zona sa se circule in conditii de siguranta. Aici unde să intamplat accidentul este o școală, o grădinița, o trecere de pietoni pe care nimeni nu o vede. Cand traversez te clacsoneaza tiriștii nervoși că nu le acorzi prioritate și le încetinește viteză. Cand ieși de pe acele două drumuri secundare nu ai vizibilitate. Oricât de mult te asiguri, daca ai iesit in strada si vine unul cu viteză, te ia înainte. Aici ar trebui puse niste oglinzi in aceasta intersectie pentru a se putea circula in siguranta. Nu este primul accident și nici ultimul daca cineva nu ia masuri. Poliția spune ca nu este datoria lor, primaria la fel si tot asa. Aici au murit multi oameni nevinovati în accidente de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.