Doar o zi a tinut minunea cu polițiștii care dirijeaza traficul rutier in Piatra Neamt. Ieri, 12 septembrie, după o săptămână de chin și jale, politisti de la Rutiera si politisti locali, au putut fi văzuti in puncte critice din oraș, dirijând traficul. Urmarea a fost că in cea mai mare parte din oras, s-a circulat destul de bine la primele ore ale diminetii, cand se produc cele mai mari blocaje.

Astazi dimineata insa, politistii de la rutiera nu mai erau in trafic, iar de la Politia Locala, ni s-a transmis că au fost politisti doar in doua locuri. La intersectia bretelei care leaga podul de la Orion cu str. Orhei si la Scoala nr. 3. În rest, niciun politist.

De la IPJ Neamt ni s-a spus că ni se va transmite dacă au fost politisti rutieri in trafic (poate în alte locuri decât cele prin care am mers noi), insa pana la ora publicarii, nu am primit niciun raspuns.

În lipsa politistilor, evident că s-au creat din nou aglomerari. De exemplu, pe str. Petru Rares, in fata Colegiului ”Spiru Haret”, o banda de mers este blocata permanent la orele de vârf, circulatia desfasurandu-se cu dificultate.

Later EDIT: IPJ Neamt a transmis că în aceasta dimineata, in Piatra Neamt au actionat doua echipaje de politie. Unul la Muzeu si in unul in zona spitalului

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.