Primarul de Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a apelat la un gest extrem de rar întâlnit în ultimii ani în politica nemțeană. Ediul și-a cerut scuze de la cetățeni, în legătura cu declarație (gafă) făcută într-o emisiune online la Monitor TV, cu referire la modul în care pietonii ar trebui să traverseze pe trecerile pentru pietoni.

Ieri seară, Carabelea a recunoscut în emisiunea Veste Tic-Tac, faptul că afirmațiile au fost o eroare și și-a cerut iertare de la cetățeni. Gestul lui Carabelea este clar un exemplu de bune practici pentru orice politician din Neamț, care în loc să-și recunoască greșelile, insistă să le justifice, cel mai recent exemplu, fiind jignirile și amenințările la adresa presei, venite din partea înlocuitorului lui Arsene la șefia CJ, care nici până astăzi nu și-a cerut scuze.

Eu îmi cer iertare față de toți cei care au luat mot-a-mot ceea ce am spus eu” a spus primarul Carabelea, precizând că a realizat gafa încă înainte de a ieși din emisiunea respectivă.

Am realizat încă înainte de a termina emisiunea. Da… Se întâmplă. Am pornit într-o afirmație foarte lungă, foarte complicată, unde în loc să încurajez pietonul (…), a ieșit taman invers. Eu îmi cer iertare față de toți cei care au luat mot-a-mot ceea ce am spus eu. A fost o eroare de exprimare, se întâmplă oricui. Era în prima parte a zilei, eram cu foarte planuri și gânduri în minte, în momente în care dis de dimineață, apar momente pe care vrei să le gestionezi cât mai bine și afli cauze pe care le exagerezi sau le interpretezi într-o manieră exagerată sau greșită. Mi s-a întâmplat. Am scos o perlă. E greu să repari, mai ales că și contextul situației de la care a plecat exprimarea mea deloc fericită e unul mai greu de explicat”, a spus primarul Carabelea în emisiunea Veste Tic-Tac, realizată de Daniel Vinca- vestea.net.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.