Moment de reculegere al polițiștilor locali pietreni, în memoria colegului polițist local de la Poliția Locală Pitești, decedat în urma unui incident ce a avut loc în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu!

Joi, 23.11.203, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț au ținut un moment de reculegere în memoria polițistului local piteștean care și-a pierdut viața în urma unui atac violent, în timp ce se afla în perimetrul de patrulare, pe raza municipiului Pitești. În semn de respect, la ora înmormântării colegului piteștean, polițiștii locali au ales să apindă semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor din dotare, timp de un minut.

Drum lin spre stele, Condoruș Savaste, condoleanțe familiei îndoliate!”, transmite Poliția Locală P. Neamț.

Polițistul lovit cu pumnul de un tânăr de 20 de ani, a murit după ce a stat în comă două săptămâni. Polițistul din Piteşti  fusese lovit de un tânăr în noaptea de sâmbătă spre duminică, agresorul fiind ulterior reţinut.

Primăria Piteşti anunţă într-un comunicat că agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului, unde agentul se afla în patrulare.

C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (…). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, se arată în comunicat.

Poliţistul a fost dus în stare foarte gravă la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.