Doua nunti la care se incalcau restrictiile privind combaterea raspandirii Sars Cov2, s-a lasat cu invitati surpriza si cu ”dar” din partea politistilor, reprezentand amenzi de 18.000 de lei. Bine-nteles, evenimentele au fost intrerupte, iar nuntasii trimisi acasa. Una dintre petreceri a avut loc la Vanatori Neamt. ”La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tărgu Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui local public din localitatea Vînători-Neamț se desfășoară un eveniment privat (nuntă), unde nu sunt respectate prevederii Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificate 60 de persoane, iar evenimentul a fost întrerupt.

Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 8.000 de lei”, anunta IPJ Neamt.

Cea de a doua nunta la care au descins politistii, a fost la Pipirig. ”De asemenea, la data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui local public din localitatea Pipirig se desfășoară un eveniment privat (nuntă), unde nu sunt respectate prevederii Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificate 80 de persoane, iar evenimentul a fost întrerupt.

Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 10.000 de lei”, mai informeaza IPJ Neamt.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de politisti pentru nerespectarea restrictiilor in ultimele 24 de ore, este de 32.100 de lei.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.