Cel putin 5 strazi din Piatra- Neamt nu vor avea apa astazi, 18 noiembrie, dupa ce au aparut noi avarii pe reteaua Apaserv. Dupa avariile de saptamana trecuta in urma carora apa a fost oprita in aproape tot orasul, la reumplerea conductelor, au aparut alte noi avarii. Astazi se lucreaza la una dintre ele, in zona Aurora.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 18.11.2019, între orele 09:00 – 17:00.
Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din Municipiul Piatra Neamț, de pe strazile: Petru Rareș (bl.C1), Viforului, Aleea Tiparului, B-dul Dacia, Orhei .

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor intr-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu,”, anunta Apaserv SA.

Intre timp o alta avarie a aparut si in zona podului Caprioara din Piatra Neamt (foto jos). Si comuna Alexandru cel Bun este afectata in aceste zile de numeroase avarii. In satul Scaricica nu se mai furnizeaza apa potabila de mai multe zile. Potrivit Apaserv, abia in aceasta seara s-ar putea relua furnizarea.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.