Ieri, Gheorghe Stefan a recunoscut acuzatiile care i se aduc in ultimul dosar in care este acuzat de trafic de influenta impreuna cu Vasile Blaga, care s-a concretizat in supraevaluarea unor contracte cu companii de stat, prin care s-au produs bani pentru partid, respectiv PDL.

El s-a aratat dispus sa colaboreze cu anchetatorii in acest dosar, cu alte cuvinte va da indicii complete despre cum si cine a profitat de banii din companiile de stat.

Asta e o veste proasta si pentru multi ”baieti destepti” din Neamt, care prin diferite firme au obtinut prin intermediul lui Stefan contracte extrem de grase cu companii de stat si care acum vor fi indicati de Stefan ca facand parte din reteaua ”bani pentru PDL”.

In acest ultim dosar, Gheorghe Stefan este acuzat ca prin intermediul lui Vasile Blaga, pe vremea cand PDL se afla la guvernare, ar fi numit oameni apropiati lui in posturi cheie din ministere, care apoi dictau companiilor aflate in subordinea ministerelor sa atribuie contracte firmelor agreate de cei doi.

Gheorghe Stefan este incarcerat pentru a-si executa pedeapsa de 6 ani de inchisoare, la care a fost condamnat in octombrie, in dosarul Microsoft.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.