Alin Lehăduș (Pro Romania), noul viceprimar de Piatra Neamt, îi multumeste in primul rand lui Liviu Harbuz pentru alegerea in functie, in sedinta de ieri de consiliu local si afirma ca porneste pe noul drum cu intentia de a indeplini cat mai multe proiecte pe care Pro Romania si le-a propus in campania electorala. ”De astăzi sunt noul Viceprimar al Municipiului Piatra Neamț. Am să repet ceea ce spuneam și în momentul jurământului pentru funcția de consilier local, lucrurile fiind valabile și acum cu atât mai mult: sunt recunoscător că am primit această șansă și extrem de onorat să fiu în această poziție!
Îi mulțumesc în primul rând lui Liviu Harbuz pentru toată susținerea. Să ai atâta încredere în cineva care n-a mai făcut politică și care e destul de tănâr pentru lumea în care a intrat nu-i deloc puțin lucru. E dovada faptului că Liviu n-a glumit în campanie atunci când ne-a strâns pe noi, o mână de tineri, în jurul lui și le-a promis pietrenilor că va promova în administrația publică o echipă de tineri profesioniști. Această numire este în primul rând reușita echipei PRO România Piatra Neamț.
Le mulțumesc colegilor consilieri locali pentru votul acordat. Sunt sigur că împreună, alături de colegii din echipa PNL – USR-PLUS – PMP și de primarul Andrei Carabelea, putem face să fie mai bine pentru Piatra Neamț și pentru pietreni în următorii patru ani.
Pornesc la drum în funcția de viceprimar cu gândul de a duce la îndeplinire cât mai multe dintre proiectele pe care noi, cei de la PRO România Neamț, le-am promovat în campanie. Cred din tot sufletul că atât prosperitatea pietrenilor cât și nivelul de trai în orașul nostru pot crește doar dacă Piatra Neamț va lupta să devină un “Oraș Inteligent”/Smart City.
Digitalizarea administrației publice e obligatorie. Trecerea către un transport public ecologic la fel. O strategie unitară în domeniul turismului, rezultată din parteneriatul dintre public și privat, e necesară pentru creșterea potențialului turistic al municipiului. Așa cum cred că “Rețeaua de Încredere” reprezintă un proiect extrem de necesar pentru părinții și bunicii noștri.
Ar mai fi multe de spus, dar închei deocamdată mulțumindu-vă și vouă. Voi fi aici în continuare pentru a vă ține la curent cu activitatea mea în noua funcție de viceprimar. Cred că dialogul e foarte important pentru o reprezentare corectă și eficientă, așa că sunt aici și pentru ca voi să-mi scrieți sesizări, idei, nemulțumiri, să le dezbatem și să încercăm împreună să facem să fie mai bine pentru Piatra Neamț! Al vostru, același Alin, chiar dacă de astăzi și viceprimar”, a scris Lehăduș pe facebook, imediat dupa sedinta de CL de ieri.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.