Un bărbat din Borlești, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 5 luni, pentru amenințare și lipsire de libertate, a fost depistat de polițiști.

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 51 de ani, din Borlești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă de 3 ani și 5 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și lipsire de libertate.

În fapt, la data de 12 octombrie 2017, cel în cauză a acostat un minor de 16 ani, care se deplasa cu un atelaj hipo în localitatea Tazlău, pe care l-a amenințat cu acte de violență și cu moartea, iar folosindu-se de un topor i-a impus să-l urmeze. Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Cazul a fost relatat pe larg de tvmneamt.ro, imediat dupa ce s-au consumat faptele, in luna octombrie 2017. Agresorul l-a dus la baiat la o stana, unde sub amenintarea cu un topor, l-a sechestrat. Acesta a vorbit la telefon cu mama baiatului, careia i-a transmis ca-i face fiul bucati… mai multe detalii, AICIAdolescent sechestrat sub amenințarea cu moartea, la Tazlău. ”Ți-l fac bucăți”, urla agresorul la telefon si AICI Dosarul minorului sechestrat și amenințat cu moartea de un cioban la Tazlău, ținut pe loc. Grija polițiștilor, presa

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.