Actualizare: La ora publicarii articolului apa era oprita in ceva mai mult de jumatate de oras. Potrivit unor surse, in scurt, maximum 30 de minute, apa va fi oprita in tot orasul. Problema de la statia de pompare se pare ca este una mult mai grava decat se declara oficial si este foarte posibil ca situatia sa dureze cel putin pana dimineata, daca nu mai mult.

Stirea initiala: La aceasta ora (17:30), in tot orasul Piatra- Neamt a fost sistata furnizarea apei potabile. Din ce spun cititorii nostri, in unele locuri mai curge ceva apa pe la robinete,dar cu o presiune foarte scazuta,probabil ce a mai ramas pe conducte.

Apaserv are si o scuza. Este vorba despre o pana de curent electric la o statie de pompare din comuna Alexandru cel Bun. Cum nu este pentru prima data cand se intampla asta, in fata scuzelor Apaserv, tvmneamt are o recomandare, evident tot pentru Apaserv: Mai taiati din parandaraturi si din banii pe care-i pompati catre trompetele din presa si veti putea cumpara un generator cu care sa se pompeze apa catre oamenii care va platesc pentru niste servicii execrabile.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Cine vreti sa se ocupe de asigurarea lichidului vital, apa? Arsene? El asteapta sa vine banii multi pentru lucrari sa-i dea smecherilor sa faca lucrari de proasta calitatea ca sa ramana bani de comisioane. Pana atunci angajeaza pe rupte prin toate institutiile. Nu e prima data cand au aceasta problema dar vine este exclusiv a companiei de apa. Nu-i intereseaza de beneficiari, de prostii carora le-au marit tarifele si o sa le mareasca din nou curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.