Alegerile europarlamentare se joaca cu demisiile pe masa la PMP. Viceprimarul Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt, a declarat astazi intr-o conferinta de presa la sediul partidului, ca este pregatit sa-si dea demisia dupa alegeri daca PMP nu obtine un scor bun in judetul Neamt. ”Daca nu atingem 6,5 % pe judet, dupa alegeri imi dau demisia din functia de presedinte PMP Neamt. Pronosticul meu este ca PMP va obtine cel putin 7% in judet si cel putin 15% in Piatra- Neamt (..) PMP are cei mai buni candidati pentru Parlamentul European. Sa nu uitam ca in fruntea listei este presedintele Traian Basescu si mai avem si 7 profesori universitari pe lista (..) PMP este un partid care construieste o familie. Vorbim despre familia unita PMP”, a declarat Bogdan Gavrilescu.

Prezent si el la conferinta de presa, deputatul Corneliu Bichinet (fost PNL) a declarat ca si el își va da demisia din functia de presedinte PMP Vaslui, daca partidul nu va trece de pragul electoral. El a mai spus ca un scor de 7% in Vaslui, ar fi multumitor. La conferinta de presa a participat si Cristian Sauciuc, directorul Salubritas.

Astazi, începand cu ora 16, PMP Neamt organizeaza la Cinema Mon Amour din Piatra- Neamt, o actiune cu efectivul de partid (circa 600 de membri) la care vor fi prezenti lideri de la nivel central si candidati PMP la alegerile europarlamentare.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. poti pleca de acum. si ar fi bine si din primarie cu tot cu directorii tai ca sunteti varza. ce partid va primeste, promit ca zi de zi, luna de luna matur cu el pe jos pt ca pmp se va desfiinta cu harciogi ca voi. apropo de lista ,da cu colaboratorul si betivul cap de tractor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.