PNL Neamt face o noua mutare in fata PSD cu cateva ore inainte de deschiderea sectiilor de votare, de data asta intr-o comuna cunoscuta ca un adevarat fief al social democratilor.

Astazi, fostul (si posibil viitorul) prefect George Lazar, prim vicepresedinte PNL Neamt, a pus pe contul lui de facebook poze cu primarita de la Tasca, Dana Ursache, insotite de mesajul ”Impreuna cu doamna Primar a comunei Tasca-Dana Ursache.O doamna deosebita,muncitoare si dedicata! O prietenie lunga cu o persoana speciala!

Desi mesajul nu este unul foarte explicit, George Lazar lasa sa se inteleaga ca PNL puncteaza inca o data in fata PSD, liberalilor alaturandu-li-se si primarita de la Tasca. Desi se declara independenta, este bine stiut ca Dana Ursache era trup si suflet alaturi de PSD, cel putin pana astazi, inainte sa stea frumos la poza, langa unul dintre liderii PNL Neamt.

PNL Neamt pare sa fi avut o strategie in judetul Neamt, in ceea ce priveste atragerea de primari sau personalitati marcante din randurile PSD. Cel mai graitor exemplu este cel al reputatului medic Codrut Munteanu, directorul Spitalului Judetean Neamt, care la doar o zi dupa ce a obtinut functia de vicepresedinte PSD Piatra- Neamt, era fotografiat in ipostaze tandre cu liberalii, in biroul deputatului Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt. Desi medicul a dezmintit imediat ca s-ar fi alaturat PNL si s-a dat drept victima a unui fake news inducand in eroare inclusiv pe jurnalisti, dupa doar doua zile a demisionat din functia din PSD si si-a declarat public sustinerea pentru PNL si pentru Klaus Iohannis.

Daca mai toate partidele si-au incheiat campania electorala pe la mijlocul acestei saptamani, liberalii par sa nu se fi culcat pe o ureche si continua actiunile electorale pana in ultima clipa, daca tinem cont de faptul ca ieri, George Lazar si Mugur Cozmanciuc erau in toiul unui tur de forta prin mai multe comune din Neamt.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.